تاریخچه کابینت آشپزخانه
ایده ساخت کابینت آشپزخانه به این شکل و تنوع امروزی کاملا مشخص نیست از کجا و چطور نشآت گرفته است . اما چیزی که واضح میباشد این سبک استفاده از فضا و ساخت کابینت آشپزخانه تفکری بوده است که به مرور زمان تکمیل تر و به روز تر شده است . به عنوان مثال ما در فرهنگ و تاریخ خود در گذشته گنجه ، صندوق ، پستو و … داشته ایم . اما به مرور زمان بشر در پیش از 200 سال قبل به فکر و دانش ساخت قفسه ها و کمد های در آشپزخانه با عنوان کابینت افتاد ، که به گفته بسیارری کشور ایتالیا آولین سازنده و استفاده کننده کابینت در آشپزخانه بود که تا سالهای اول این ابدا استقبال چندانی از آن نشد .
البته خالی از لطف نیست که بدانید کلمه کابینت ریشه فرانسوی دارد و اولین کابینت های سنگی ساخته شده در اروپا در هلند دیده شده است . اما متفق القول همه میدانند که خواستگاه کابینت اروپا بوده است .
تاریخچه کابینت در ایران
اولین کابینت در ایران در زمان احد شاه قاجار وارد کشور و صبه اصطلاح صنعت دکوراسیون ایران شد . البته در آن زمان شکل و شمایل کابینت ها به هیچ وجه مانند آن چیزی که امروزه در چیدمان آشپزخانه ها میبینیم نبود بلکه با ساده ترین شکل و یراق آلات ساخته میشد . تا اینکه در دهه پنجاه شمسی صنعت کابینت سازی در بازار ایران و در حوزه دکوراسیون داخلی جایگاه خود را پیدا کرد و نیروهای بسیاری در این با تجربه و کارورزی به تخصص کابینت سازی دست پیدا کردند . و راه بسیار دراز و متنوع کابینت سازی در ایران به شکل جدی تری اداممه پیدا کرد .


سبک های کابینت آشپزخانه موجود در بازار
[ سبک کلاسیک ]
نام این سبک تا حدود زیادی گویای نوع و شمایل کابینت های است که در این سبک در بازار تولید و ساخته میشوند ، معروف ترین کابینت سبک کلاسیک در بازار با نام ممبران شناخته میشود . کابینت های با تاج و ستون و ابزار بسیار و طرحای هندسی بر روی نما و درب های کابینت .
[ سبک مدرن ]
شاید به جرات میتوان گفت پر فروش ترین و ترند ترین سبک کابینت موجود در بازار سبک مدرن میباشد . در این سبک با طراحی بسیار ساده ، حتی سادگی در استفاده از اکسسوری ها و دستگیره ها ( اغلب اوقال با دستگیره مخفی یا مگنتی ) سادگی و فلت بودن را به محیط آشپزخانه شما هدیه میدهد . در طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه در بیشتر مواقع از ام دی اف های هایگلاس و براق در طراحی سبک مدرن استفاده میشود . و صد البته ترکیب ام دی اف های مات و براق در این سبک زیبایی دو چندانی به آشپزخانه شما خواهد داد . همچنین ساخت پله ای کابینت دیواری جذابیت ویژه ای به کابینت آشپزخانه شما خواهد بخشید .
[ سبک نئوکلاسیک ]
جدیدترین سبک کابینت آشپزخانه که به بازار راه پیدا کرده است کابینت های سبک نئو کلاسیک میباشند که دوو مدل روکش و رنگ عرضه میشوند . از ویزگی های این سبک میتوان به انتخاب نامحدود رنگ در نوع رنگ پلی اورتان آن اشاره کرد . در سبک نئوکلاسیک با ایجاد طرح های هندسی ساده توسط دستگاه سی ان سی بر روی درب های کابینت جلوه ای خاص به کابینت های شما داده میشود .

خدمات ساخت کابینت آشپزخانه توسط تیم وودلند
مجموعه دکوراسیون وودلند با سالیان متمادی تجربه و تخصص در زمینه تولید انواع سبک کابینت آشپزخانه ، این نوید را به شما میدهد تا کابینتت های شما را در سبک دلخواه شما به صورت تخصصی از مرحله طراحی تا نصب به صورت بسیار حرفه ای با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت به همراه 5 سال ضمانت و با استفاده از مرغوب ترین یراق آلات موجود در بازار تولید و عرضه نماید . خدمات مشاوره رایگان ما در زمینه اندازه گیری و ارائه راهکار جهت چیدمان و قرار دادن بند عدم تاخیر از مدت زمان مشخص شده در قرارداد ، از ویژگی های بارز تیم وودلند میباشد تا شما با آسودگی خاطر و تنها با یک تماس با تیم تخصصی کابینت مجموعه وودلند ، پروژه رویایی آشپزخانه خود را به ما بسپارید .
کابینت سبک کلاسیک
از معایب این سبک به مناسب نبودن این سبک برای واحدهای کوچک میتوان اشاره کرد .
از مزایای آن هزینه مقرون به صرفه و ایجاد حس نوستالژی آن میباشد .
کابینت سبک مدرن
از مزایای این سبک تنوع در طراحی و ساخت آن و همچنین متریال های مورد استفاده در آن میباشد و از معایب سبک مدرن میتوان به فلت بودن و عدم هندسه در آن اشاره کرد .
کابینتت سبک نئوکلاسیک
از مزایای نئوکلاسیک به تنوع نا متنهایی در انتخاب رنگ و قابل شستشو بودن آن و از معایب آن میتوان به هزینه نسبتا بالاتر این سبک در مقابل موارد قبلی اشاره نمود .